sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Päivän kalorit

Tänään ruokailuja : aamupala, leipä + levite + juustoa siivu + paistettu (äidin tuntien öljystä tihkuva) kananmuna ehkä about 220kcal... Sentään heitin siitä leivästä 1/4 pois kun vanhempien silmät vältti.
Lounas : pala feta-juustoa, loput heitin pois ehkä 15 kcal
Päivällinen : maissia 60kcal kesäkurpitsaa 50kcal +++ grillijuustoa, munakoisoa, 1dl pastaa + kastiketta eli kaikki yhteensä noin 300kcal. Sitten sitten sorruin jäätelöön 150kcal se olisi pitänyt oksentaa mutta ei ollut vaan voimia... Päivän kalorit pyörii siinä 685kcal.  No huomenna kulutan jäätelön ja syön yheensä alle 400kcal. Pakko.
Huominen alkaa aamiaisella. 1rkl jugurttia sotket sillä lautasen niin näyttää että olisit syönyt, pitää vaan herätä tarpeeksi aikasin että oon eka keittiössä. Voisi tehdä vaikka samall leipä ja murustella lautaselle ja jättää voit ja juustot pöydälle ja heittää se leipä pois. Eli tavoite olisi että ei kaloreita aamulla. Koululounas skipataan niin sekin on 0kcal. Tuun kotiin ehkä kello 14. Tai 14.30. Voisi mennä lenkille. Illalla on päivällinen. Jos sotkisin vaan lautasia ja "söin jo" niin olisi paastopäivä. Ihanaa. Mutta eip. Varmaan tulee 300kcal ateria iltapäivällä ja 100kcal iltapala.
Silti. 400kcal + lenkki niin pitäisi paino pudota. Edes vähäsen. 
-Alexa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti